Historie

Lidt historie.
Med mere end 40 år i branchen og en livslang kærlighed til Saab har Egon Fjord Christensen valgt at trappe en smule ned. Derfor har han overladt værkstedet til Erik Nielsen, der har 25 års erfaring som mekaniker og som også har en stor passion for svenske kvalitetsbiler.

Jeg kom i lære som automekaniker ved Fl. Nielsen biler Varde i 1984. Her arbejdede jeg frem til 2002 med Saab og Citroën, Jeep, Seat, Hyundai og Skoda, hvor jeg var til DM i 1999 og blev nr. 4. Efter kort ophold hos SMC-Biler i Esbjerg fra 2002 til 2003 ringede min tidligere værksfører fra tiden hos Fl. Nielsen Biler og lokkede mig tilbage til Varde, hvor han ved Vest-Biler var i gang med at starte Opel og Daewoo/Chevrolet forhandlingen op. Inden for Opel har jeg taget uddannelsen Guld mekaniker. Jeg reparerede mange forskellige bilmærker ved Vest-Biler , og det håber jeg fortsat, jeg kommer til.

Jeg har, efter utallige opfordringer overtaget Næsbjerg Auto, ansat personale, og kommet op i et andet gear.

Jeg bor i Varde og har dermed mulighed for både at hente og bringe biler fra Varde til reparation og service hos Næsbjerg Auto i Næsbjerg.